Helsingin Kukkatoimitus palvelee Tukkutorilla

+358 (0)10 396 83 04 / helsinki@kukkatoimitus.fi

Vanha talvitie 10, 00580 Helsinki
tiedustelut, soitto- ja tarjouspyynnöt sähköpostilla helsinki@kukkatoimitus.fi

 

AUKIOLOAJAT

ma6-16 ti6-16 ke6-16to6-16pe6-16

la8-14su 8-14

**Torstaina 20.6. palvelemme 6-14
**PE 21.6 – LA 22.6. TUKKU ON SULJETTU

 

Myynti vain jälleenmyyjille.

Helsingin Kukkatoimitus sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Sörnäisissä. Erinomaiset kulkuyhteydet ja lyhyt etäisyys kaupungin keskustaan antavat asiakkailemme mahdollisuuden käydä itse noutotukussa. Erittäin laaja tuotevalikoimamme kotimaisia ja ulkomaisia kukkia sekä täydentävien palveluiden keskittyminen alueelle kannustavat hieman kauempanakin toimivia asiakkaita asioimaan henkilökohtaisesti. Tervetuloa ostoksille Tukkutorille!

Asiakkuus
Tarvitset asiakasnumeron asioidaksesi meillä. Myynti on rajoitettu yrityksille jotka suoraan tai välikäsien kautta myyvät tuotteet eteenpäin muille yrityksille tai kuluttajille. Myynti kuluttajille tai yrityksille jotka tarvitsevat kukkia edustukseen tai omia tiloja koristelemaan ohjaamme jälleenmyyjille (kukkakaupat, puutarhakeskukset, floristit, puutarhurit)

Helsingin Kukkatoimitus Oy on koristekasvien tukkumyyntiin, maahantuontiin ja ulkomaan vientiin erikoistunut perheyritys. Konsernin liikevaihto päättyneellä tilikaudella oli noin 38 miljoonaa euroa. Työllistämme 85 henkilöä valtakunnallisesti kuudella eri paikkakunnalla. Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingissä, jossa työskentelee noin kolmannes yrityksen henkilökunnasta. Helsingin tukkutorilla sijaitseva omistamamme halli (2500m2) toimii myyntipaikkana Etelä-Suomen alueelle. Helsingin Kukkatoimitukseen kuuluvat myös Kukkatoimitus Logistics ja Tampereen, Oulun ja Seinäjoen Kukkatoimitukset.
Helsingin Kukkatoimitus Oy:n aluekartta.

TUKKUMYYNNIN ASIAKASPALVELU, KUKKA- JA PUUTARHAKAUPPIAAT + 358 (0)10 396 8304

Tavaran vastaanotto

MYYNTIAUTOT PALVELEVAT